SeaKnight Brand FALCON/FALCAN2 Series Baitcasting Fishing Reel 7.2:1 8.1:1 Ultra-Linght 190g MAX Drag Power 18LB Long Casting

$52.79$59.79

  Hurry up! Sale end in:
+
  Estimated Delivery: Oct 04 – Oct 12
  ... people are viewing this right now

  Share

SeaKnight Brand FALCON / FALCAN2 Series

SeaKnight Brand FALCAN2 Series Baitcasting Fishing Reel 7.2:1 8.1:1 Ultra-Linght 190g MAX Drag Power 18LB Long Casting Fishing

O Estoque do Armazém do Brasil é FALCON NÃO FALCAN2

FEATURES:

1, 10 Stainless Ball Bearings + 1 Stainless Roller Ball Bearing Provides Smooth Operation. (2 Japan NMB included)
2, 5*6 Total 30 pin New Generation Micro Magnetic Brake System for Super Long Casting.
3, New Design of Frame for More Lightweight,190g only.
4, Aluminum Spool with Short shaft, Hollow-carved Design, 13g only.
5, Dual-Bearings Gear System gives a Lighter Reeling Strong Against Heavy Loading up to 18 LBs.
6, 4 Disks Carbon Fiber Drag System Provide Powerful Drag Performance
7, Durable Heat Resistant Ceramic Line Guide.

PARAMETER:

FALCON/FALCAN2 HG | Gear Ratio: 7.2:1 | Weight: 190g | Bearings: 11BB | Max Drag: 8KG | Line Capacity: 0.33mm-100M
FALCON/FALCAN2 XG | Gear Ratio: 8.1:1 | Weight: 190g | Bearings: 11BB | Max Drag: 7KG | Line Capacity: 0.33mm-100M

Package List:

1pc * Fishing Reel;

1pc * Instructions;

Original box packing;

Short shaft, hollow-carved design

Lightweight Aluminum Spool

30Pin Magnetic Brake System

5*6 total 30Pin Precise

Adjustment 0-2Pin: for super long casting – Heavy bait 2-4Pin: General purpose 4-5Pin: for beginner – Light bait

10 Magnetic Beans + 30Pin Magnetic Brake System

New generation micro magnetic brake system for accurate control, 10 magnetic beans placed to optimize the magnetic affect on the ported aluminum spool, offers ultimate casting control.

Brass Gear 7.2:1/8.1:1

7.2:1 and 8.1:1 high speed gear ratio and precision matched brass drive gear and pinion gear for durability and smoothness

Dual-Bearings System & Japan NMB Bearings

Dual-bearings gear system gives a lighter reeling strong against heavy loading up to 18 LBs, improves efficiencies of gears, longer casting without noise.

Low Centry of Gravity Design

More stable operation, better grip, strong felling

Triangle Shape & Ceramic Material Line Guide

Durable heat resistant ceramic line guide, dissipates heat more efficiently, gives the smooth casting feel.

4 Disks Carbon Drag System

4 Disks carbon fiber star drag system provide powerful drag performance,that delivers up to 17.6 lbs/8kg of fish stopping power.

Smaller and Lighter, 190g only

The Falcon reel is SeaKnight‘s smallest frame casting reel that fits perfectly and comfortably in the palm of your hand, for long casting fishing and more lightweight.

Aluminum Spool with Short Shaft, 13g only

Short shaft, hollow-carved designCNC machined Aluminum spool provides strength without adding excess weight for smooth casting.

Aluminum Handle

The compact design of the handle and the star drag knob is more ergonomic, the lightweight aluminum handle with soft EVA knob, for long time fishing.

PHOTO SHOW

FALCON/FALCAN2 SERIES

Question 1 :Can be used in both freshwater and saltwater?
Answer:No, FALCON/FALCAN2 series is a freshwater reel.

Question 2 :Does this reel really have 11 bearings?
Answer:YES, totally 11 high performance ball bearings, includes 2 Japan NMB ball bearings , 4 stainless steel bearings and 4 shielded bearings and an anti-reverse bearing.If you can’t find 11 bearings, please leave us a message, we will help you to find all of them.

Question 3 :Does the reel have spare spool? how can i buy it?
Answer:YES,it have shallow spare spool for selling.If you haven’t buy the reel,check the size choice carefully before you place a order. one is only reel,another is set including reel and shallow spool.If you have bought the reel and want spare spool,please send the shallow spool picture to us, we will tell you how to buy extra shallow spool.Spool weight is about 14g.

Question 4 :What’s the brake system?
Answer:It is magnetic brake system which includes 10 magnetic beans placed to offers ultimate casting control and 30 pin to provide precise adjustment.

Question 5:What’s the suitable lure weight for FALCON/FALCAN2?
Answer:Generally speaking, we suggest you use 5-30g lure for fishing.

Question 6:What’s carrier company of Russian warehouse/Spain warehouse/France warehouse/ Poland warehouse?
Answer: Russian warehouse :X5, DPD, CSE,8 express, etc.

Spain warehouse,to spain: Spain post /GLS to other countries is GLS

Poland warehouse : DHL.

France warehouse: laposte
Please Note: European warehouse can’t deliver to islands yet.

Non-Delivery Range:

France: Corse,French Polynesia,Guadeloupe ,French Guiana,New Caledonia,Martinique,Reunion Island

Spain:Islas Canarias,Melilla,Ceuta,Baleares

Question 7:What will I receive after purchase?
Answer:1pc * Fishing Reel;1pc * Instructions; Original Box Packing, the box is printed with product parameters.

Question 8:I am used to hold the rod with my right hand, how should I choose the reel hand?
Answer:Please choose the Use Model: Left Hand.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

SKU: R445E167PKL5 Category:
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories